Vlatkovic.NET

Web site o tehnologiji, programiranju, muzici, kuvanju, knjigama, u stvari o svemu i svačemu...
Dizajn: www.studio7designs.com opensource web templates.


Najnovije na blogu

 Wednesday, March 4, 2009

Neverovatna je količina svinjarija i bljuvotina o kojima se priča i raspravlja ovih dana. Te mažnjavanje para u RIK-u, te Jovica Stanišić i CIA, te lupetanje i nesposobnost vlasti da se nosi sa krizom, ukidanje presuda huliganima, sakrivanje i plaćanje grehova batinaša... Više ne reagujem na sve to (da sam svestan), povukao sam se u ilegalu i pokušavam da koliko toliko ostanem normalan. Ipak je sve to previše gluposti i kretenizma za jedan život, u ovom slučaju moj.

Elem, evo opet sedim i besno kucam nad novom mega idijotijom srpske birokratije koja mi je podigla pritisak na 200, minimum! Ukratko, Teodor fon Burg  je čist genije, nacionalno blago Srbije, sa 16 godina je učestvovao na gomili takmičenja za matematičke talente i sa svakog doneo po neku medalju. Država na svoju ogromnu sramotu ne nalazi za shodno da stipendira takav talenat. Pretpostavljam iz prostog razloga što mediokriteti koji odlučuju o tome ne shvataju važnost i veličinu imanja takvog genija u našoj okolini jer bi svoja mesta i mesta planirana za svoje potomke, neminovno, tokom vremena, morali da prepuste nekome neosporno pametnijem i sposobnijem. Al' dobro, najurili smo tolike genije zadnjih decenija, možemo da prebolimo još jednog. Bitno je da imamo dovoljno Voja, Miladina, Toma, Velja, Ivica, Marica, Bokica, Uroša... Sram te bilo Srbijo.

P.S. Nego da ne urlam samo, ako neko zna neka javi kako da se pomogne Teodoru, žiro računi, fondovi, demonstracije, bedževi "Pravda za Teodora"...

Wednesday, March 4, 2009 2:54:00 PM (Central Europe Standard Time, UTC+01:00)
 Thursday, January 31, 2008

Sećate li se onomad kada smo imali radikala na čelu skupštine. Tada je nastao kratak zapis na temu komaraca, horora, deja vu-a... No danas od komaraca ni traga ni glasa ali se vratio onaj mučni osećaj od pre par meseci. Tu noć sam koknuo komarca. Zato izađite na izbore ne čekajte da se gamad namnoži još više, već delajte odmah, dok ne porastu “k'o rode, jebote” i opet naprave haos.

Mnogo je skupo sada ne izaći na izbore, nema opravdanja a izbor je lak. Naravno da nije optimalan ali podsetite se i pročitajte ovo (http://www.mooshema.com/2008/01/23/drugi-krug-molitva-za-nezaborav/) pa donesite odluku.

I samo na trenutak da se osvrnem na one koji svih ovih godina ne izlaze na izbore a posle istih pričaju kako su Srbi stoka. Taj deo populacije zapravo stavlja sebe u isti rang sa onima koje naziva stokom. Ne izašavši  na izbore ta neozbiljna, fensi, kul, snobovska ekipa sama sebi (a i nama) kopa rupu i dopušta da se glas koji zagovara primitivnu, kratkovidu i zlonamernu politiku uzdiže i dobija na snazi.

Izađite na izbore da stvarno vidimo gde smo ako ništa drugo! Smrt fašizmu!

 

APDEJT - obavezno pročitati:

http://www.bebika.com/blog/politika/i-ja-malo-o-izborima/

http://www.bebika.com/blog/svakodnevnica/zna-on-koliko-je-tesko-biti-majka/

http://www.vesic.org/blog/politika/drugi-krug-svi-napolje-na-glasanje/

http://www.vesic.org/blog/politika/mali-sms-za-podsecanje/

Na izbore!

Thursday, January 31, 2008 11:44:16 AM (Central Europe Standard Time, UTC+01:00)
 Tuesday, May 8, 2007

Ove godine su komarci rano krenuli da nas jedu. Jedan me je noćas, bolje reći jutros najstrašnije izmaltretirao. Toliko me je izujedao da sam oko četiri morao da ustanem i krenem da ga lovim. Naravno bezuspešan lov i razbijen san. Umijem se, pogledam na sat i kresnem TV da vidim da li vrli među nama spavaju. Kad ono prozivka. Posle 10 minuta krljanje. Samo je Sloba falio. Horor. Grizi brate, ne možeš ti da grizeš koliko ja mogu da trpim. Na kraju sam ga ucmekao. 

Tuesday, May 8, 2007 10:18:57 PM (Central Europe Standard Time, UTC+01:00)