Vlatkovic.NET

Web site o tehnologiji, programiranju, muzici, kuvanju, knjigama, u stvari o svemu i svačemu...
Dizajn: www.studio7designs.com opensource web templates.


Najnovije na blogu

 Wednesday, March 4, 2009

Neverovatna je količina svinjarija i bljuvotina o kojima se priča i raspravlja ovih dana. Te mažnjavanje para u RIK-u, te Jovica Stanišić i CIA, te lupetanje i nesposobnost vlasti da se nosi sa krizom, ukidanje presuda huliganima, sakrivanje i plaćanje grehova batinaša... Više ne reagujem na sve to (da sam svestan), povukao sam se u ilegalu i pokušavam da koliko toliko ostanem normalan. Ipak je sve to previše gluposti i kretenizma za jedan život, u ovom slučaju moj.

Elem, evo opet sedim i besno kucam nad novom mega idijotijom srpske birokratije koja mi je podigla pritisak na 200, minimum! Ukratko, Teodor fon Burg  je čist genije, nacionalno blago Srbije, sa 16 godina je učestvovao na gomili takmičenja za matematičke talente i sa svakog doneo po neku medalju. Država na svoju ogromnu sramotu ne nalazi za shodno da stipendira takav talenat. Pretpostavljam iz prostog razloga što mediokriteti koji odlučuju o tome ne shvataju važnost i veličinu imanja takvog genija u našoj okolini jer bi svoja mesta i mesta planirana za svoje potomke, neminovno, tokom vremena, morali da prepuste nekome neosporno pametnijem i sposobnijem. Al' dobro, najurili smo tolike genije zadnjih decenija, možemo da prebolimo još jednog. Bitno je da imamo dovoljno Voja, Miladina, Toma, Velja, Ivica, Marica, Bokica, Uroša... Sram te bilo Srbijo.

P.S. Nego da ne urlam samo, ako neko zna neka javi kako da se pomogne Teodoru, žiro računi, fondovi, demonstracije, bedževi "Pravda za Teodora"...

Wednesday, March 4, 2009 2:54:00 PM (Central Europe Standard Time, UTC+01:00)